maanantai 28. tammikuuta 2013

Work out music

Oon huomannut, että monet treenaajat kaipaisivat uutta treenimusiikkia, kun vanha soittolista alkaa kyllästyttää ja sen myötä treenimotivaatiokin huononee. Mulla itelläni on itseasiassa tää ihan sama ongelma. En ole pitkään aikaan saanut mitään uutta musiikkia koneelle, kun ei jaksa ruveta ettimään jostain hyviä biisejä. Yks päivä laitoin youtubeen hakusanaksi "work out music" ja ilokseni sieltä tuli ihan hirveesti kaikkia erilaisiin treeneihin sopivia musiikkimixejä. Joissain oli motivaatiota kohottavaa puhetta sekä kuvia mukana, jotkut sopivat ehkä paremmin puntteja nosteleville lihaskimppumiehille, mutta jotkut oli just täydelllisiä semmosiin kotitreeneihin joita itse harrastan. Tosi ihanaa vaihtelua laittaa joku tommonen soimaan ja sen tahtiin jumppailla. Ei tarvi kokoajan skippailla biisejä välistä tai muutenvaan ajatella että "kohta tulee taas se biisi..huoh". Viimeksi treenasin tälläsen mixin mukaan:


Tässä on inspiraatiota/motivaatiota kasvattavia kuvia, joita voi vaikka välillä vilkuilla ruudulta jos alkaa laiskistumaan ja treeni maistumaan puulta. Nää mixit kestää yleensä ainakin sen tunnin, joten ehtii hyvin tehdä koko jumpan eikä tarvi vaihtaa uutta musiikkia keskenkaiken. Kannattaa kokeilla, jos kyllästyttää vanhat omat biisit! Ite oon hakenut näitä hakusanoilla "work out music mix" ja "exercise music mix". Riippuu tietysti millaseen treenaamiseen se on tarkotettu. Löytyy myös esim. lenkkeilyyn sopivia mixejä. :)

Pakko tähän laittaa vielä tämä ihana biisi ja musavideo Avicii vs Nicky Romero - I Could Be The One (Nicktim). Oon vasta kaks kertaa nähnyt ton videon, ja molemmilla kerroilla se kyllä jotenkin kosketti. Välillä tuntuu itestäkin että elää vaan jonku muun suunnitelman mukaan ja haluis olla vaan vapaa tekemään mitä huvittaa. Pitkästä aikaa tämmönen pinnalle noussut joka kanavalla soiva biisi mikä on oikeesti hyvä ja saa ajattelemaan!


Näissä musiikillisissa tunnelmissa on hyvä aloittaa uusi viikko. Tänään koulun jälkeen luvassa vatsatreeni sekä rankka käsitreeni painoilla ja tangolla. :)

2 kommenttia:

  1. reenaaminen on kyl paljon mukavempaa kun on hyvää musiikkia ja aika tuntuu menevän nopeemmin ^^

    lukijasi, forangelseyes.blogspot.com

    VastaaPoista