lauantai 12. tammikuuta 2013

Uusi urheilutoppi ja lauantaitreeni

Nyt on tän viikon treenit sitten pulkassa! Ihana tunne. :) Periaatteessa huomenna olisin voinut vielä vetää jonkun jalkatreenin, mutta tavoite on ainakin saavutettu nyt (eli se kolme treeniä viikossa). Katon sitten huomenna jaksanko tehä vielä sitä jalkajumppaa. Tänään vedin pikasen (ja rankan) vatsatreenin sekä punnerruksia ja painoilla käsitreenin. Lopuksi vielä venyttely ja palautusjuomana proteiinipirtelö.
          Tänään kävin vähän ostoksilla kaupungilla ja löysin alennuksesta parin muun vaatteen lisäksi kivan urheilutopin. Mulla oli ennestään vaan periaatteessa yksi sopiva/hyvä urheilutoppi, joten toi tulee tarpeeseen varsinkin sitten kun alan salilla käymään. Kokeilinkin jo sitä treenatessani, ja tuntui ihanan ilmavalta ja viileältä.




2 kommenttia:

  1. Hieno toi toppi! Oleks mistä ostanu tuon? Gina Tricotissa oli tuommosia samantyylisiä ja kattelin että aika kivoja mutta näytti kauhean lyhyiltä :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gina Tricot:sta juuri ostin tuon. Sattui olemaan alennuksessa (vain 5€) ni nappasin mukaan. Mulle toi on ainakin mielestäni ihan hyvän pituinen.

      Poista