perjantai 11. tammikuuta 2013

Kotona treenailua

On pitänyt vähän muutella tota tän viikon treeniohjelmaa, kun suunnitelmat muuttui. Pidin tiistain ja keskiviikon periaatteessa lepopäivinä. Eilen tein kunnon vatsa-, selkä- ja jalkatreenin. Tuli taas kivasti kipeäksi pakarat varsinkin. Olen ylpeä ittestäni, taas on yksi herkuton viikko takana. :) Eli tälläkään viikolla en arkipäivinä sortunut. Tänään ostin vähän herkkua tänne, kun poikaystävä lähti koko viikonlopuksi työkeikalle Ouluun. Pitäähän sitä yksin kotona ollessa vähän herkutella, heh.




Tänään pääsin tossa kolmen jälkeen kotiin ja vedin pikasesti 20 minuutin vatsatreenin sekä kymmenen minuutin venyttelyn. Tuntui jo menevän paljon helpommin ja vähemmällä tuskalla se Ab Jam -jumppadvd, jonka mukaan tänäänkin tein, ihanaa! :) Noin tunnin päästä lähdenkin tästä iltaa viettämään kaverin luokse. Nyt mulla on kerranki koko viikonloppu aikaa treenata kunnolla kun mies ei ole "häiritsemässä".
          Ihanaa että olen saanut taas uusia lukijoita. :) Tervetuloa uudet ja hyvää viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Jos kotona tykkää treenata niin suosittelen youtubesta blogilatesta ja www.bodyrock.tv:tä :) Ellei ole jo aiemmin tuttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, en oo aikasemmin tommosiin törmännyt! :)

      Poista
  2. Kivan oloinen blogi, täältä sait uuden lukijan :)

    VastaaPoista