keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi - uusi alku

Jeii, vihdoin sain aloitettua tän kuntoon pääsemisen! Tässä mennään nyt ensimmäistä päivää, tän päivän treenit jo takana eikä herkkuja tee edes mieli (vielä ainakaan hm). Tulipas ihana olo treenaamisen jälkeen! Huhhuh kun tuntui rankalta se tuttu ja turvallinen Ab Jam -dvd vatsalihastreeni! Puol vuotta sitten jaksoin tehdä sen alusta loppuun täysillä mutta nyt pitää kyllä myöntää että vähän piti tehä muutamia liikkeitä helpomman kautta.. En arvannutkaan kuinka huonoksi kuntoni oikeesti on jo päässyt! No mutta, nyt on onneksi uusi vuosi ja saan uuden alun koko hommalle. Tällä kertaa haluan oikeasti tuloksia, mitkä pysyy, enkä todellakaan aio luovuttaa vaikka kuinka rankalta tuntuisi.

Painokokoelmani.. itselläni oli vain noi vihreät käsipainot, mutta poikaystävän muutettua tänne sain käyttööni myös hänen painosarjansa! :)

Päiväni alkoi aamiaisella, johon sisältyi hedelmäjogurttia, muromysliä, auringonkukansiemeniä ja sesaminsiemeniä. Lisäksi join lasillisen porevitamiinijuomaa. Hyvin nälän vievä aamiainen! Terveellisempikin se olisi toki voinut olla. Perjantaina kun tulee rahaa kelalta, pääsen kauppaan ostamaan enemmän terveellisiä ruokia. Pakko kai nuo sokeriset jogurtit ja tommoset on kuitenkin pois syödä.. Yrittäen tehdä sen mahdollisimman terveellisesti tietenkin. Herkut saatiin onneksi syötyä pois jo!


Tosiaan pääsin aloittamaan treenailut. Tein simppelin kotitreenin, jota olen tottunut tekemään aikaisemmin. Aloitin 20 minuutin vatsalihastreenillä jumppa-dvd:n mukaan. Sitten tein itsenäisesti noin 20 minuuttia käsien lihaksia (punnerruksia sekä painoilla hauiksia, yläselkää, ojentajia ja olkapäitä). Lisäksi vielä kymmenen minuutin kokovartalovenytykset ja se oli siinä. Ennen treeniä kävin vielä kävellen kaupassa (oi niin ihanassa loskakelissä! Joka toisella askelmalla meinasin rypästä ja kävely oli tosi vaikeaa..), mistä tuli noin puolen tunnin kävelylenkki. Uskokaa tai älkää mutta siinä kävellessä tuli kuuma! Todellakin tuntui että mun kunto on tällä hetkellä ihan nollassa... Mutta siitä on hyvä aloittaa. :D


Treenin jälkeen vedin proteiinijuoman, johon laitoin rasvatonta maitoa, puoli purkkia maitorahkaa sekä n. 4tl vadelmanmakuista heraproteiinijauhetta.

Otin taas itsestäni kuvat ja mitat, koska tästä se kunnonkohotus ja vartalon kiinteytys virallisesti alkaa.

































Mitat ovat tällä hetkellä tällaiset:

- Paino: 62kg
- Vyötärön ympärys: 69cm
- Lantio: 97cm
- Reiden ympärys: 57cm
- Hauiksen ympäsys: 27,5cm (jännitettynä n. 29cm)

Näin isoissa/huonoissa mitoissa en ole koskaan aikaisemmin elämässäni ollut. Siksi mun pitääkin herätä nyt hyvissä ajoin ja alkaa tekemään jotain asialle ennenkuin päästän itseni oikeasti huonoon kuntoon. Ulkoa päin näytän mielestäni ihan normaalipainoiselta ja muutenkin ihan ok:lta, mutta tunnen itteni niin huonokuntoseksi että jo oman mielenrauhan saamiseksi haluan todella päästä parempaan kuntoon.

Ihanaa että teitä lukijoita on taas tullut muutama lisää! 15 on jo ihan kiva määrä ottaen huomioon, että blogin perustaessani mietin alkaakohan kukaan edes seuraamaan tätä. :) Tervetuloa kaikki uudet lukijat!

Ootteko te tehneet samantapaisia uudenvuodenlupauksia tai muuten aloittamassa terveellisempää elämää, niinkuin minä?

4 kommenttia:

  1. Hienoo että sait kuntoilun alotettua!! :) itekki tein uuden vuoden lupauksen että alan oikeasti elämään kuin urheilija ku meno on tähän asti ollu vähän sinne päin mut tästä se lähtee! ;)

    Oleks käyny kattoon tuommosen sivun ku http://www.bodyrock.tv/
    Sieltä löytyy ihan hyviä ja hikisiä jumppavideoita kotona tehtäväks omalla painolla ja joihinki saattaa tarvita muita varusteita :)
    Tsemppiä! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan kuullut tommosesta sivustosta, pitää mennä kattomaan kuulostaa kivalta! Tykkään treenata jonku videon mukaan ettei ainakaan tule luistettua. Kiitoksia! :)

      Poista
  2. kuinka pitkä sie muuten oot?(:

    sain lahjaks sellasen päivyrin, mikä on erityisesti kuntoilupainotteinen joten se on ittellä kiva apu kans omassa projektissa:) jään innolla seuraamaan tätä, koska ollaan jotenki todella identtisiä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon 172cm pitkä. Kiva että sullaki kuntoiluprojekti alussa! Ja kiva että jäät seurailemaan. :)

      Poista