tiistai 8. tammikuuta 2013

Ei tee edes mieli...

...herkkuja! :) Oon niin innoissani tästä terveellisemmästä elämäntyylistä etten vois ajatellakkaan pilaavani sitä syömällä jotain ällöttäviä rasvasia ja sokerisia herkkuja. Tosin, viikonloppuisin annan itselleni luvan jotain pientä hyvää napsia, mutta silloin se maistuukin yllättävän hyvältä kun "pitkästä aikaa" syö.
          Projektini toinen viikko lähti käyntiin eilen, ja hyvin lähtikin. Pääsin onneksi jo puoli yhdeltä koulusta, joten ehdin ja jaksoin hyvin tehdä kunnon vatsa- ja käsitreenit. Pitäisi keksiä lisää jotain liikkeitä esim. just käsilihasten tekoon, kun alkaa "tympiä" jo vähän ne samat. Vaikka mullahan on nyt käytössäni myös se tanko, jolla voisi tehdä vaikka rintoja ja ojentajia maassa maaten. Ensi käsitreenissä voisin käyttää vaikka sitä. Oon myös kauan halunnut jo ostaa semmoiset ranne- / nilkkapainot, joista sais vähän lisäpainoa treeneihin. Tässä alussa en semmosia välttämättä vielä tarvitse, koska kaikki treenit tuntuu kovilta jo ilman niitäkin. Mutta jossain vaiheessa pitäis kyllä hankkia. Eikä ne paljoa maksakaan.. vähän aika sitten näin Sokkarilla semmoiset 1 kilon rannepainot, jotka maksoi noin 12 euroa. Jostain Prismasta tms saattaisi saada vielä halvemmalla.



Pitäisi saada lisää semmosia treeni-dvditäkin, koska niiden mukaan tykkään jumpata. Netistä vois varmaan ladata myös esim Body Pump -videoita.. No mutta juu. Tänään mulla on neljään asti koulua, joten en suunnitellut tälle päivälle mitään kummempaa treeniä. Jos käväisen illemmalla vähän pidemmällä lenkillä koiran kanssa ja sen jälkeen venyttelen vähäsen niin se riittää. Loppuviikon pääsenki onneksi aikasemmin kotiin, joten ehdin hyvin tekemään jopa sen 3 kunnon treeniä vielä. Puhtia teidän treeneihin ja alkaneeseen viikkoon! (Ihanaa että taas tullut uusia lukijoita :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti