keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kuvia paremmilta ajoilta... I want that body back

Kattelin tossa vähän vanhoja kuvia puolen vuoden - puolentoista vuoden takaa. Paras vartalo mulla oli ehdottomasti vuoden 2011 elokuussa. Semmoiseen tähtään nytkin, tosin lihakset saisivat näkyä enemmän vielä. Miksi mulle käy aina näin, että kesän lopuksi pääsen jonkinmoiseen hyvään kuntoon ja talveksi taas lässähdän.. hah. Vitsi nyt oikeasti haluan olla jo kesän alusta heti semmosessa bikinikunnossa ettei kesä mene peitellessä vaan paljastellessa. ;)

Heinäkuussa 2012
    
Tässä kuvassa nyt ei kauheasti näy, mutta näkee tosta nyt olkapäistä ja käsistä ainakin että ei ole ylimääräistä "löllykkää" lainkaan.

sama kun edellisessä kuvassa... + mun jalat näyttää ihanan laihoilta ja kiinteiltä.

 Heinäkuussa 2011
Ei minkäänlaista pömppistä...

Elokuussa 2011
Tässä alkoi jo näkymään vatsalihakset.. harmi vaan että heitin hukkaan senki!

Eli tommoinen vartalo olisi nyt ensimmäiseksi ainakin tavoitteena mulla. Tuosta kun saisi vielä pidemmälle treenattua, niin että käsivarsiin, olkapäihin ja vatsaan ainakin tulisi näkyviäkin lihaksia.

Onnistuimpa tossa koulun ruokatunnilla vastustamaan kiusausta. Oli meinaan jälkkäriksi lettuja ja mansikkahilloa. Otin pelkästään hernekeittoa ja yhden leivän margariinilla + juomaksi vettä. :) Pitää osata kiinnittää huomiota ennen kaikkea niihin pieniin valintoihin! Tuntuu ihanalta kun ei turvota eikä oo mitään vatsakipuja. Muutenkin on jaksanut paremmin nyt ja tuntunut paremmalta. Just tätä hyvää oloa oon kaivannut. :)

4 kommenttia:

  1. sullon kyl ihana kroppa :) itellekki kelpais ^^
    liityin lukijaks.(:

    http://forangelseyes.blogspot.fi/ < tuonnekki saa liittyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kun vielä sais ton takaisin kesäksi.. =) kivaa et liityit!

      Poista
  2. Onpas ollut hoikka varsi :) Tsemppiä kevääseen, toivottavasti pääset tavoitteeseesi!

    VastaaPoista