maanantai 4. helmikuuta 2013

Mitat kuukauden jälkeen

Nyt alkoi toinen kuukausi tässä projektissa ja oli mittaamisen aika taas. Enhän mä tietenkään odottanut että kuukaudessa saisin aikaan paljon edistystä, mutta kyllä multa pikkasen on jo lähtenyt senttejä. Suurin muutos on varmaan se, ettei maha enää pömpötä eikä turvota niinku ennen. Lisäksi henkisellä tasolla alkaa tuntumaan paremmalta, kun hyvään suuntaan ollaan menossa. Laitan nyt nää mitat tähän, vaikkei siis paljoakaan mitään ole tapahtunut. En voinut punnita itteäni, koska en vieläkään omista sitä vaakaa.. Jos vaikka ens viikonloppuna kävis kyläilemässä jollain kellä semmonen on. :D

- vyötärö: 68,5cm
- hauis: 27cm (jännitettynä 28,5cm)
- reisi: 56,5cm
- lantio: 96cm

Jotain puol senttiä - sentti lähtenyt kummiski jokaisesta pois. Noi on niin pieniä määriä, että saattaa mittauksetkin heittää, ei sitä koskaan tiedä. Mutta tärkeintä, että musta itestä tuntuu nyt jo paremmalta ja tästä on hyvä jatkaa ja nostaa vielä vähän tasoa. Meinasin tästä kuusta nyt vaihtaa sen "kolme treeniä viikossa" tavoitteen neljään. Ja herkuista yritän vielä enemmän nipistää.



Otin muitakin kuvia, mutten niitä viitsi tänne laittaa kun ei huomaa oikeestaan minkäänlaista eroa edellisiin vielä.
          Arvatkaas mitä! Sain vihdoin tänään ostettua ne kauan kaipaamani rannepainot! :) Ostin Sokkarilta ne pirteän vihreet mitä olin aikasemminkin jo katellut. Nyt ne olikin vaan 6,95€, vaikka aikasemmin katoin et ne olis ollut jotain 10-13 euroa. No hyvä että sain noin halvalla! Jos huomenna vaikka testais niitä jo ihan käytännössä.




Siellä oli puolen kilon ja kilon painoja, mutta päädyin nyt sitten ostamaan noi 1kg. Myöhemmin kuitenkin vois ruveta kaduttamaan kun lihaskunto kasvaa. Nyt on hyvä kun pystyn tekemään haukkareita viidellä kilolla näiden kanssa (kun ne mun käsipainot on vaan 4kg). Pitäis vielä tän kuun aikana hankkia halvalla jostain se henkilövaaka. Joku toinen päivä sitten sitä metsästämään. :)




Tänään tein treenin pitkästä aikaa tolla yhdellä Tracy Anderson work out -videolla. Joskus ehkä vuosi sitten tuli muutamia kertoja tehtyä tätä, mutta se jäi jotenkin. Nyt innostuin taas tekemään ja päätinkin, että voisin treenata tän vaikka kerran viikossa kokonaisuudessaan. Tää treeni kestää tunnin ja voin sanoa että on todella tehokas varsinkin käsivarsille ja pakaroille! Tunnelma ja tahti on rauhallisia eikä painoja käytetä lainkaan (paitsi yhdessä kohdassa saa ottaa vähäksi aikaa pienet käsipainot mukaan). Moni on varmaan kuullutkin tosta Tracy Andersonista, joka on kuuluisa amerikkalainen julkkisten personal trainer. Se on tehnyt tämmösiä jumppavideoitakin, mikä mahdollistaa kaikille treenaamisen kotona. Voin sanoa, että tätä on tosi ärsyttävää ja tuskaista tehdä, varsinkin alussa! Itelläni on kolme Tracyn treenivideota, mutta oon nyt kokeillut vaan tätä yhtä. Joku toinen päivä voisin kokeilla jotain toistakin. Hyviä treenejä teille ja sori että tuli vähän pidempi tauko nyt postausten välille!

2 kommenttia:

  1. Löysin just sun blogin ja pakko sanoa että mun silmissä sun kroppa näyttää hyvältä jo nyt! Itse ostin henkilövaa'an anttilasta, maksoi alle 20 euroa... :) Ja ihanan pirteen näköiset noi rannepainot! Jäin lukijaksi, käy kurkkaamassa mun blogi jos ehdit :)
    http://terveempitulevaisuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :D Pitää varmaan kävästä kans Anttilassa joku päivä! Kivaa että jäit seuraileen. Meen toki sun blogia kattelemaan. :)

      Poista