tiistai 26. helmikuuta 2013

En ole kadonnut minnekään

Sori, etten ole pitkään aikaan kirjoitellut mitään tänne. Tuntuu vaan, etten oikein keksi mitään "erikoista" kirjoitettavaa. En ole menettänyt motivaatiotani enkä todellakaan luovuttanut tms, vaan olen treenaillut ahkerasti ja vastustanut herkkuja, laskenut kaloreita ja semmosta. Eli hyvään suuntaan ollaan vielä menossa. Tuntuu vaan jotenkin tyhmältä kirjottaa tänne aina jotain että millasen treenin tein tai että "jee en sortunut herkkuihin tänäänkään" tai muuta semmosta. Oisko teillä mitään ideoita, mistä voisin kirjotella normaaleiden treenipostausten ja höpötysten lisäksi? Haluisitteko, että tekisin vaikka kysymyspostauksen, että saisitte kysellä kaikkea multa mikä kiinnostaa?


Nyt olen itseasiassa huomannut jo muutoksia omassa kropassani parin kuukauden jälkeen. Olen saanut hieman kauniimpaa/lihaksikkaampaa muotoa käsivarsiin, vyötäröni on hieman kapeamman näköinen, vatsa hiukan litistynyt, olkapäät saanut myös kivaa muotoa yms. Mutta silti muutokset on vielä hyvin pieniä. Onneksi kesään on vielä muutama kuukausi aikaa, joten voin onnistua vielä tavoitteessani. Painoa en ole saanut laskettua kun sen vaivaisen kilon suunnilleen. Mutta mähän en kiloja suuremmin kattele, vaan enemmän sitä peilikuvaa.


Oon nyt ruvennut tekemään aika usein noita Tracy Andersonin treenejä, koska niistä tulee jotenkin erityisen hyvä olo ja koko kroppa saa kunnolla rääkkiä. Tuntuu ihanalta, kun on saanut tehtyä ne kaikki inhottavat lihaksia uuvuttavat kiertoliikkeet yms. Oon myös muita videoita käyttänyt treeneissä, enkä niin paljon enää tee omia treenejä muuta kuin käsiin. En siis vieläkään ole voinut sitä salikorttia ostaa... saa nähä hankinko sitä edes ennen kesää.. Jos kesäksi saisi töitä ja niillä rahoilla voisin käydä salilla syksyn puolella. Pitää kattoo nyt. Vaikka oon alkanut miettimään, ettei se sali ole edes pakollinen, kun kotona voi tehdä niin helposti tosi tehokkaita treenejä kaikenmaailman treeniohjelmien mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti