tiistai 27. marraskuuta 2012

Treeeniä vihdoin beibi kyllä tää tästä lähtee

Noh, nyt on onneksi ihan hyvä olo ja mieli, kun sain treenattua lauantaina ja eilen kunnolla. Vatsalihaksia, käsiä ja yläselkää olen tehnyt, tänään olis vuorossa jalat ja alaselkä (+ jokakertaiset vatsat). Nyt onneksi koulussakin vähän hellittää (tai sitten mä hellitän vaan omaa koulunkäyntiä) niin on enemmän aikaa päivisin jumppailla. Päätin etten tässä ennen joulua aloita mitään herkkulakkoa tms, mutta yritän hillitä sitä herkunhimoa parhaani mukaan. Uuden vuoden jälkeen on hyvä aloittaa jonkinmoinen lakko, kunnon treeniohjelma, salikortti, paremman ruokavalion noudattaminen ja näiden kautta sitten siihen jokavuotiseen kesäkuntoon pääseminen. =) Kun pääsis edes sellaseen kuntoon, jossa olin viime kesänä. Mutta nyt pyrin kyllä vielä parempaan, sillä tiiän että pystyn siihen.
          Mutta nyt, ihanaa kun on pitkästä aikaa hyvä fiilis liittyen just tohon treenailuun sun muuhun. :) Pitäs vaan ottaa kaikki aika mitä saa viikollakin ja tehdä edes pieni treeni, ni tulee jo ihmeesti parempi olo. Herkkujakaan ei tee niin paljon mieli jos treenaa kunnolla. Eihän sitä hyvää treeniä halua pilata millään pullalla, eikös? Toivottavasti muutkin löytävät liikunnan ilon tässä syksyn pimeyden ja ankeuden keskellä! Kohta tulee joulu ja lomaa ja kaikkea ihanaa :)


Ps. Sori muuten etten ole vielä laittanut itse otettuja kuvia, tai kuvia itsestäni, tänne blogiin. Lupaan tällä viikolla panostaa vähän paremmin myös tohon kuvapuoleen. :)

6 kommenttia:

  1. Upee blogi täyttä asiaa :) jään mielenkiinnolla odottaan tulevaa :) Tsemppiä treeniin ja syömisiin! :))

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sulla! :) Mielenkiinnolla jään seurailemaan sun matkaasi :) Samoja intressejä täälläkin päin, käy kurkkaamassa jos löytäsit motivaatiota vaikka munkin blogin puolelta :)

    Kivaa alkavaa viikkoa sulle!

    - Laura http://onthemoveblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Käyn toki kattomasssa, ja kiitos samoin sulle!

      Poista
  3. Voi että, tosi kivan oloinen blogi! Jään ihan varmasti seurailemaan sua ahkerammin ;)

    Jos kiinnostaa niin käypäs kurkkaamassa mun liikuntablogia! Kyseessä siis ammattikoulussa ekaa vuotta opiskeleva liikkuva tyttönen :)

    http://kaaisuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kiitoksia :) Pitääpä mennä tutkailemaan!

      Poista