torstai 15. marraskuuta 2012

Aloitushöpinöitä

Päätin aloittaa tämmöisen liikunta-aiheisen blogin, jonne kirjoittelen omia liikuntakokemuksia, terveelliseen ruokaan liittyviä juttuja ja kaikkea mahdollista millä on jotain tekemistä parempaan kuntoon pääsemisen kanssa. Oma kuntoiluhistoriani on melko ailahtelevainen eikä motivaatio meinaa pysyä kauaa. Toivon, että tämän blogin avulla saisin lisää puhtia treenaamiseen ja parempaan ruokavalioon.
        Katsotaan nyt millaista tavaraa tänne tulee, ainakin jonkinlaista treeniohjelmaa, ruokahöpinöitä, unelmakropasta jauhamista ja myös edistymisestäni kuvia tai mittoja. Tällä hetkellä treenaan ainoastaan kotona, sillä salikorttiin tms ei ole varaa, mutta sen hankin kyllä varmasti viimeistään keväällä. Tässä syksyllä on tullut pari kiloa ylimääräistä motivaation puutteen vuoksi. Olen normaalipainoinen, mutta tahtoisin pari kiloa pois ja lihaksia enemmän näkyviin sekä kiinteytystä. En siis ole mikään laihduttaja, pyrin vain kiinteämpään kroppaan ja parempaan ruokavalioon eli kaikinpuolin terveelliseen ja aktiiviseen elämäntyyliin. Tämän kautta kasvatan myös itsetuntoani, sillä tavoitteeseen pääseminen antaa minulle syytä olla ylpeä itsestäni ja voin olla tyytyväinen ulkonäkööni sekä sitä kautta koko itseeni. :)


1 kommentti:

  1. Tsempit sulle tähän! Mäkin monta kertaa aloitan, mutta sitten kyllästyn. Mulla on myös se ongelma, että oon jo nyt melkeen alipainoinen (aina ollut), ni en uskalla lähteä parantamaan kuntoa ja kasvattamaan lihaksia, ku pelkään, että sen sijaan laihdun.. Pitäs tehä suunnitelma jonkun ravitsemustyypin ja personal trainerin kanssa, ettei mee pieleen. :D

    VastaaPoista