tiistai 9. huhtikuuta 2013

RUN. RUN. RUN.

Innostuin taas kattelemaan weheartit:ssa treeniaiheisia kuvia, jotka vois kasvattaa motivaatiotani juoksemiseen/lenkkeilyyn. Nappasin muutaman motivaatiokuvan tänne. Tulipas nyt paljon kaikkea pinkkiä. =)




 


Niin ihana lutuinen kuva että oli pakko tämäkin tähän vielä laittaa :)
Päätin nyt ottaa tuon "viikon treeniohjelma"-palkin tuosta blogini reunasta pois, koska en oikein meinaa aina muistaa sitä päivitellä. Ajattelin kirjoittaa tänne sitten välillä viikon alussa treenisuunnitelmat sille viikolle. Tässä ois nyt tämän viikon suunnitelma:

Maanantai
  • Tracy Anderson work out
Tiistai
  • Lenkki (n. 20 min)
Keskiviikko
  • Lepopäivä
Torstai
  • Ab Jam -vatsatreenivideo
  • Kädet
Perjantai
  • Lenkki (n. 20 min)
Lauantai
  • Lepopäivä
Sunnuntai
  • Vatsa ja selkä (treenivideo)

Oon nyt toistaseksi ainakin treenannut vielä kotona pelkästään, kuten ohjelmastakin näkyy. Suunnitelmissa oli ostaa tällä viikolla se salikortti, mutta sattu aika pitkiä päiviä koulussa, joten ehkä se jää siihen ens viikkoon. En mä kyllä ihan välttämättä sitä salia mun treeneihini tarvitse, mutta toishan se semmosta lisämotivaatiota pikkasen ja pääsis vähän monipuolisemmin treenaamaan esimerkiksi käsien lihaksia. Täytyy nyt vielä miettiä, että tarviinko sitä oikeasti. On kuitenkin muitakin asioita, mihin ne rahat voisi säästää (kuten ulkomaanmatka tai uus kännykkä...)

2 kommenttia:

  1. Tää on todella hyvä kirjotus ! Kyllä itekkin yrittänyt taas tuota motivaatiota löytää mutta tän luettua tekis mieli heti lähteä lenkille ja teeenata kotona !:)) itsekkin oon tuota salikorttia miettinyt mutta tullut siihen tulokseen että kotona ehkä hauskempi ko ei ole muita "häiritsemässä" :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! Ja hyvä että sait motivaatiota tästä mun postauksestani. Eipä se salikortti ole välttämätön hyvien tulosten saavuttamiseksi. Ja jotkut on muutenkin semmosia ihmisiä että tykkäävät mielummin treenailla omassa rauhassa miten huvittaa. :)

      Poista