maanantai 17. joulukuuta 2012

Treeniohjelmaa

Tajusin tossa justiin, etten ole minkäänlaista naamakuvaa ittestäni vielä näyttänyt täällä blogissa. Tarkoitus ei siis ollut tehdä mitään "anonyymiä" blogia, jossa ei mun pärstä näy. Tässä nyt oikein kunnollinen naamakuva, että näette tekin minkä näköinen tyttö täällä kirjoittelee:


Tein viimeviikolla itelleni jo ens vuoden alusta starttaavan treeniohjelman. Ajatuksena olis olla ensimmäiset kaks viikkoa täysin herkkulakossa. Toisaalta olen miettinyt, että voisin aloittaa suoraa sen "herkkuja vain viikonloppuna" jutun, ettei aluksi tuu niin radikaalia muutosta.. Täytyy miettiä vielä. Mutta tässä olis vähän ideaa siihen:


Tein tän vähän sen pohjalta, millanen lukkari mulla on koulussa, koska esim. niinä päivinä kun pääsen vasta neljältä, en jaksa kyllä tehä illalla enää mitään kunnon treeniä. Onneksi noita lyhyempiäkin päiviä on reilusti, niin saa sen kolme kunnollista lihastreeniä viikossa. Viikonloput taas menee aina jossain muussa ohjelmassa tai muutenvaan löhöillen, joten en niihinkään toistaseksi laittanut mitään raskaita treenejä. Suunnitelmissa olis niin pian ku mahdollista ostaa se salikortti, niin pääsen kunnolla treenaamaan ja lisäämään motivaatiota. Luulen kuitenkin etten heti vuoden alusta pysty sitä ostamaan, joten tein nyt tän ohjelman kotitreenien mukaan. Jos ihmettelette, mikä tuo "Ab Jam" on, niin se on siis semmoinen vatsalihas DVD, mikä kestää 20 minuuttia. Tykkään siitä, koska siinä on tosi monipuoliset ja hyvät vatsat.
          Noi HERKUT -päivät ei silti tarkoita että saan syödä ihan mielettömästi kaikkea epäterveellistä. Semmonen hienostunut herkuttelu on ok. Ja miellään pyrin karsimaan senki edes kahteen päivään, koska herkkuja kolmena päivänä viikossa on kuitenkin aika paljon.. Katsoo nyt miten tää lähtee sitten liikkeelle. Saatan tehä vielä muutoksia tähän ohjelmaan, ja laittelen tänne sitten vuoden alussa sitä päivitettyä versiota.

2 kommenttia:

  1. oikun oot nätti:)! ja täällä toinen oman unelmavartalon tavoittelija, ahah

    VastaaPoista