torstai 2. toukokuuta 2013

Hello May

Ohoh, meneepäs tämä aika nopeasti! Nyt ollaan jo toukokuussa ja parina päivänä on tuntunutkin jo ihan siltä, että kesä ei oo enää kaukana. Olen taas laiminlyönyt aika pahasti tätä blogia.. Mutta se ei tietenkään tarkoita ettenkö olis treenaillut täällä ja pysynyt ruodussa. Päätin nyt ottaa semmosen haasteen itelleni, että pyrin tekemään joka ikinen päivä edes jonkinlaisen treenin. Juoksulenkki, vartin vatsalihasrääkki, kunnon lihastreeni jne, kunhan jotain tulee tehtyä. Tietysti poikkeuksena ne päivät, milloin ei oikeasti ehdi jos on paljon ohjelmaa.



Tämän viikon alku meni tosi huonosti treenien ja syömisten osalta. Mulla on nyt ollut jotain ihme päänsärkyä melkein joka päivä varsinkin iltapäivällä ja illalla.. En tiedä mistä se johtuu, ehkä vaan monista tekijöistä kuten koulussa koneella istumisesta (+huonosta penkistä), stressistä, kovasta tuulesta, huonosta ruuasta yms. Tosiaan lähipäivinä en ole hirveästi jaksanut panostaa syömisiin, vaikka tietenkin terveellistä olen yrittänyt syödä. Aamupala jää aina tosi niukaksi ja usein myös lounas.. Illalla sitten tekee mieli kaikenmaailman herkkuja ja ruokia. Pitäisi ottaa enemmän aikaa tohon aamuun, että ehtii syömään paremmin eikä vaan pikkusen muroja tai muuta "ravintoaineetonta huttua". Ruisleipä tai edes puuro saisi päivän paljon paremmin liikkeelle... 


Sorruin viime viikonloppuna leipomaan tommosia super kaloripommi keksejä. Noi on niiiin taivaallisia ja poikaystävä vielä pyysi mua tekemään niitä kun itsekin tykkää niin paljon. Onneksi saatiin just syötyä kaikki pois. Eikä siinä vielä kaikki.. Innostuin kokeilemaan uutta reseptiä: nachojauhelihapaistosta. Voi vitsit kun siitäkin tuli herkullista!



Launataina kävin siskon ja äidin kanssa koiranäyttelyssä, jonka jälkeen poikettiin Pressoon välipalalle. Tuo paahtopaistisämpylä oli kyllä positiivinen yllätys (vaikka kallis olikin)!
         Elikkä ruokapuoli on jäänyt heikoille nyt, joten siihen pitäisi alkaa taas kiinnittämään huomiota. Kesä on jo ovella ja rantakelit tulee nopeammin kun huomaakaan. Onneksi oon sentään treenaillut suht ahkerasti ja musta tuntuu, että haukkari on ainakin saanut jo hiukan kokoa lisää. ;) Kyllä tästä vielä unelmakroppa muokataan.
Tänään olin muuten tosi reipas. Koulun jälkeen vedin puolen tunnin selkä-/vatsatreenin videolta, jonka jälkeen noin 20 minuuttia erilaisia käsiliikkeitä painoilla. Vedin taas niin paljon toistoja kun suinkin vaan jaksoin ja tunne oli treenin jälkeen käsivarsissa sen mukainen. :D Palautusjuoman hörpittyäni innostuin vielä lähtemään parinkymmenen minuutin lenkille, kun koira piti käyttää ulkona. Tuli siinäkin jonkin verran hölkkäiltyä. Taisin vaan laittaa vähän liikaa päälle, tuli meinaan hullun kuuma! Kohta voi jo juosta melkein topissa. Muttaaa..  vappu oli ja meni ja nyt taas ruokavalio kohdilleen juhlintojen jälkeen. Tsemppiä teillekin treeneihin ja syömisiin!

Ps. Joku kyseli jo tuossa viimepostaukseni yhteydessä sitä toisen blogini osoitetta. Olen tosiaan maininnut, että sinne postailen useammin kuin tänne. Kyseessä on semmonen lifestyle blogi, jonne kirjoittelen kaikenlaista elämästäni ja kiinnostuksistani. Tästä pääsette tsekkailemaan sitä, jos kiinnostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti