maanantai 11. maaliskuuta 2013

Maanantaita

Viime viikolla jäi treenit valitettavan vähiin.. taisin treenata ainoastaan kaksi kertaa. Viikonloppunakin oli kaikenlaista tekemistä ettei oikein ehtinyt/jaksanut jumppailla. Tää viikko saattaa mennä aika lailla samalla kaavalla, koska viikonloppuna ois luvassa muutto uuteen kämppään. Ja viikollakin illat menee melkeimpä pakatessa.. Vois yrittää kuitenkin edes sen pari treeniä vetää ettei ihan laiskistu. Mutta tosiaan, muutetaan isompaan kämppään ja vielä hienoon. :) Siellä on sitte enemmän tilaa treenaillakin, heh. Ja lenkkeilynkin voisin aloittaa aika pian jo muuton jälkeen, että pääsee vähän tutustumaan samalla uuteen kotiseutuun. Samaa kaupunkia se kuitenkin on, mutta siellä päin ei ole oikein tullut koskaan liikuskeltua.



Vitsi kun sais ostettua jossain vaiheessa sen salikortin.. pääsis paremmin treenailemaan lihaksia. Vaikka oonkin alkanut tykkäämään noista erilaisista treenivideoista, niin oishan se välillä kiva vetää ihan kunnon monipuolinen lihastreeni salilla omaan tahtiin. Ehkä tosiaan sit syksyllä hankin sen jo saisin kesätöitä ja jäis vähän ylimäärästä rahaa.
Muttttaaa ihanaa maanantaina teille kaikille lukijoille! Ihanaa että taas on tullut muutama lisää. :) Yritän postailla vähän useemmin tänne ja keksiä erilaista kirjotettavaa. (Niitä postausideoita saa laittaa jos on jotain mielessä.) :)

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla, ihanan hempee vaaleenpunanen : ) Jään kyllä seuraileen :)

    Mun treeni/lifestyleblogi http://www.lifeisonlylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva että tykkäät. :) Meen kattelee sun blogia.

      Poista